Menu

Trainingen Zeeland

VIA Adviseurs verzorgt diverse trainingen en cursussen. Ons aanbod kenmerkt zich door een transfer naar de praktijk. Zo is het programma van de training niet uitsluitend gericht op het overdragen van kennis, maar is er telkens de verbinding met de actuele ontwikkeling in het vakgebied en de omgeving. Daarnaast staat de borging van kwaliteit niet los van de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer en de innovatie in werkwijze en toepassing.
Kink hier voor het programma najaar 2019.

Uniek aanbod
Dit aanbod is een initiatief van de samenwerking tussen HZ University of Applied Sciences, de Solidarity University en VIA Adviseurs.

Kenmerkend voor de cursussen en leergangen is het samen leren en ontwikkelen binnen je vakgebied, waarbij telkens oog is voor de context (samenleving, politiek en bestuur en instellingen).

  • Landelijk bekende topdocenten en trainers
  • Direct verbonden aan jouw praktijk
  • In de regio; efficiënte investering
  • Samen met collega’s
  • Leren en werken aan maatschappelijke vraagstukken

Regio zuidwest Nederland
Speciaal voor de regio Zeeland heeft VIA Adviseurs een pakket trainingen aan in de vorm van open inschrijving. In de uitvoering van de training/cursus zijn wij overtuigd van maatwerk. Daarbij sluiten wij aan op uw ontwikkeling en context. In dat kader bieden wij ook mogelijkheden zoals webinar en virtual classroom.

Uitgangspunten
De cursus biedt ruimte voor inbreng van eigen dossiers en situaties.
Aan het eind van de dag kun je de context beter begrijpen en kun je efficiënter functioneren als adviseur bij dit soort projecten en dossiers.
De docenten zijn ervaren als advocaat, adviseur en/of trainer.

Locatie
De cursussen en trainingen worden uitgevoerd in Zeeland.

Incompany
De trainingen worden ook incompany verzorgt. Vraag naar de mogelijkheden.