Menu

Trainingen Zeeland eo

VIA Adviseurs verzorgt diverse trainingen en cursussen om de juridische kwaliteit te borgen. Ons aanbod kenmerkt zich door een transfer naar de praktijk. Onze visie is dat de juridische kwaliteit pas ingevuld wordt bij een daadwerkelijke verbinding met de beleidscontext, de vakafdeling en het vakgebied.
Zo is het programma van de training niet uitsluitend gericht op het overdragen van juridische kennis, maar is er telkens de verbinding met de actuele ontwikkeling in het vakgebied en de omgeving. Daarnaast staat de borging van kwaliteit niet los van de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer en de innovatie in werkwijze en toepassing.
Klink hier voor het programma najaar 2017.

Regio zuidwest Nederland
Speciaal voor de regio zuidwest Nederland biedt VIA Adviseurs een pakket trainingen aan in de vorm van open inschrijving. In de uitvoering van de training/cursus zijn wij overtuigd van maatwerk. Daarbij sluiten wij aan op uw ontwikkeling en context. In dat kader bieden wij ook mogelijkheden zoals webinar en virtual classroom.

Uitgangspunten
De cursus biedt ruimte voor inbreng van eigen dossiers en situaties.
Aan het eind van de dag kun je de context beter begrijpen en kun je efficiënter functioneren als adviseur bij dit soort projecten en dossiers.
De docenten zijn ervaren als advocaat, adviseur en/of trainer.

Locatie Goes
De cursussen en trainingen worden uitgevoerd in stadskantoor te Goes.

Helpdesk en advies
Als deelnemer kunt u tot 3 maanden na de training kosteloos gebruik maken van de helpdesk via het loket van de website www.juridischekwaliteitszorg.nl.

Incompany
De trainingen worden ook incompany verzorgt. Vraag naar de mogelijkheden.