Menu

Over VIA Adviseurs

De directie van het bureau VIA Adviseurs ligt bij mr. Henri Vogel. Henri heeft VIA Adviseurs in 2004 opgericht. Samen met 2 partners is VIA Adviseurs in 2013 uitgegroeid tot een full service bureau. Inmiddels is de omvang teruggebracht. Henri geeft leiding aan het bureau. Samen met een groep zelfstandig adviseurs vormt VIA Adviseurs een bureau dat overheids- en maatschappelijke organisaties ondersteunt op het gebied van compliance.

Onderwerpen waarin wij het openbaar bestuur verder brengen zijn o.a.:
– toepassing van legal management
– doorvoeren van transities
– begeleiding bij de privacy-aspecten
– management in control

mr. H.P. (Henri) Vogel heeft een bestuurlijk-juridische achtergrond. Vervulde verschillende management-, control- en beleidsfuncties. Heeft bijzondere aandacht voor de concrete implementatie van veranderingsprocessen en praktisch inhoud geven aan kwaliteitssystemen. Is ervaren in het bestuurlijk krachtenveld. Henri vervulde de afgelopen jaren diverse managementfuncties (interim) en voerde tal van onderzoeken binnen het publieke domein uit. Volg mij op LinkedIn

Verder is Henri gemeenteraadslid (fractie CDA) van de gemeente Schouwen-Duiveland.

Het bureau VIA Adviseurs beschikt over een team van juristen, trainers en adviseurs. Verder hebben wij voor specialistische onderwerpen een strategische samenwerking met enkele partners, waaronder:
– VIJF Advies te Amsterdam
– Vrije Universiteit (VU) te Amsterdam
– Hoge School Zeeland, programma Science in Residence

MVO-beleid

VIA Adviseurs geeft op haar eigen wijze inhoud aan de maatschappelijke en duurzame vorm van ondernemen.

VIA Adviseurs is partner van de 4e Musketier.

Verder is VIA Adviseurs actief betrokken bij het Landelijk Instituut Sportinnovatie en Maatschappelijk Verbinden (Stichting SIMV).

Contact met VIA Adviseurs

Voel u vrij om contact op te nemen voor meer informatie. U kunt ons vrijblijvend bereiken via info@via-adviseurs.nl, bellen naar 06 – 53 84 69 04 of het contactformulier invullen.

Ga naar contact